100 aktiviteter for deg som er hjemme med barn (få gratis PDF!)

Postet 2020-03-12

Nederst på siden finner du en PDF som du kan skrive ut gratis!

Å få lov til å være hjemme med egne barn er en fantastisk gave. Vi har laget en gratis PDF med 100 aktiviteter som barna dine og du kan finne på. Kos dere sammen hjemme!


Tid sammen

Når vi er hjemme og bruker tid sammen - da investerer vi i hverandre! Å være hjemme med små barn er noe vi aldri kommer til å angre på når vi blir gamle og grå - fordi barna våre er små i kun noen få år. Enten du er hjemme med barna en helg, en ferie, på deltid eller fulltid - så kan det noen ganger være vanskelig å finne på morsomme og kreative ting å gjøre hjemme. Vi har derfor laget en liste med 100 forslag over ting du kan gjøre - både inne og ute.


Tid sammen er tid vel investert."Familie er dyrebart!


Foreldrerollen

Å være mamma eller pappa er noe av det mest fantastiske med hele livet. Barna våre er så dyrebare og selv om dagene kan være lange går årene fort. Selvfølgelig kan det være slitsomt og krevende å være hjemme med barn, og man kan føle seg utilstrekkelig og utslitt. Allikevel vil vår egen innstilling ha mye å si her. Det å finne en måte å nyte dagen og tiden som er akkurat nå, er viktig for å trives sammen med barna våre. Om vi bare åpner øynene våre og ser etter gleder og velsignelser, kan vi oppleve hverdagen på en helt annen måte. Og om vi i tillegg klarer å se verden gjennom barnas øyne en gang i blant, kan vi oppdage nye, skjulte gleder. Barn er så fulle av eventyrlyst og utforskertrang - la oss blir smittet av deres livsglede.


Gå på naturskattejakt og let etter vakre steiner, små blomster og fine kongler."Vår innstilling som mamma og pappa har mye å si. Å hoppe i en søledam kan gå fra å bli «Fy! Ikke bli så skitten» til «Jippi! Kan jeg få bli med også?!»Hjerte hjemme

Hjemme i vårt eget hjem finnes det som virkelig er verdt å elske. Verden er et spennende sted, og vi kan lære, oppnå og utforske mye der ute. Men hjemme finner vi det som er mest dyrebart: familien vår. Hver dag er en mulighet til å lete etter velsignelser og gleder sammen med dem vi er aller mest glad i - nemlig familien vår."Barn er en gave fra GudI familien lærer vi hva kjærlighet er.

Gratis PDF

Vi har laget en liste på 100 aktiviteter for deg som er hjemme med barn. 50 aktiviteter du kan gjøre inne og 50 aktiviteter du kan gjøre ute. Kos dere sammen og husk at tid sammen med barna dine er aldri bortkastet tid - det er kanskje den viktigste tids-investeringen i hele ditt liv! Last ned PDF-filen gratis og skriv den ut. Et tips er å henge opp listen på kjøleskapet  - på den måten går dere aldri tom for ting å finne på sammen. Kos dere! Sammen!Klikk på bildet under for å laste ned "100 aktiviteter for deg som er hjemme med barn" (gratis PDF-fil):
På YouTube kan du se denne videoen hvor vi forteller deg mer om listen vi har laget med «100 aktiviteter for deg som er hjemme med barn».  Og vi snakker om hvor dyrebart familielivet er, og hvor viktig det er at vi som foreldre bruker tid med barna våre.HUSK: abonner på vår YouTube-kanal for å få med deg alle våre videoer!

Relaterte artikler

Meny

Innstillinger

Del