Jeg og mitt hus

Postet 2020-09-15


Et hjem er et sted hvor vi kan lade batteriene, senke "guarden", tilgi, gå en ekstra mil for hverandre, lære om relasjoner, og gi og motta kjærlighet. Hjemmet er et dyrebart sted - for der bor de menneskene du elsker mest i hele verden. Hva fyller du hjemmet ditt med? Hva henger på veggene i ditt hjem?


reklame

Plakaten kan du kjøpe i vår nettbutikkBibelvers på veggen

Å henge opp bibelvers på veggene i vårt hjem er noe som har vært til stor hjelp for oss i mange år. Vi har hengt opp plakater og lapper med bibelvers som har minnet oss om Guds løfter og sannheter. Rett og slett ord fra Himmelen. Guds ord gir liv - fordi Jesus er Ordet og Jesus er livet! I tunge stunder har versene på veggen snakket håp inn i livene våre, og på gode dager har Guds ord bekreftet hvilken glede vi har i troen på Jesus. Guds ord gir oss liv, mot og håp i hverdagenKlasserom hjemme?

Hva vi fester øynene våre på daglig har faktisk noe å si, fordi hjernen vår og tankene våre registrerer hva vi ser på. Det er nettopp derfor lærere henger opp ting de ønsker at elevene skal lære på veggene i et klasserom. Husker du ditt eget klasserom fra grunnskolen? Der hang det kanskje plakater med bøying av det engelske verbet "to do", klassens regler eller et verdenskart. Lærere ønsker å lære elevene mest mulig gjennom skoleårene. Og elevene går forbi plakatene hver dag - og blir minnet om det de skal lære om og om igjen. Og håpet for enhver lærer er at elevene skal lære dette slik at det sitter for resten av livet. Som en forelder er du også dine barns lærer - ja, faktisk den viktigste læreren de har. Hva ønsker du å lære dine egne barn? Kan dere henge opp noen viktige bibelvers eller huskeregler hjemme?

"Jeg og mitt hus,

vi vil tjene Herren

Josva 24,15Familievisjon

Her er noen spørsmål du kan stille deg selv, og gjerne snakke med din ektefelle og dine barn om:

  • Hva ønsker jeg å formidle til mine barn gjennom livet jeg lever?
  • Hva er min familie sin visjon?
  • Hva drømmer vi om?
  • Hva lever vi for?
  • Hva har Gud kalt meg og min familie til?
  • Er det noen justeringer vi trenger å ta dette året for å komme oss på rett kurs?

Mange av oss har et ønske om å tjene Herren - og å invitere Jesus inn i hjem og familieliv. At Jesus får være selve livet - ikke kun en vi møter på søndagsgudstjenesten, men en som er nær oss hver time i hver dag gjennom hele uken. Samtidig lever vi alle i fulle hverdager med store krav som roper på vår oppmerksomhet. Vi har alle behov for å justere kursen litt innimellom - for å være sikker på at vi seiler livets skute nøyaktig på den kursen som Gud har gitt oss.

Denne plakaten har vi laget akkurat for deg som har en lengselen i ditt hjerte om å tjene Jesus! Heng den opp på veggen som en daglig påminner. La hele familien samles rundt denne visjonen: JEG OG MITT HUS, VI VIL TJENE HERREN.Plakaten er tosidig og trykket på 400 grams papp, slik at den er stødig nok til å henge på kjøleskapet eller ligge framme mens familien ser gjennom de ni familieaktivitetenePraktiske hverdagstips

På baksiden av plakaten finner du ni familieaktiviteter og praktiske tips til hjelp og oppmuntring for familier som ønsker å ha fellesskap med Jesus sammen. Noen ganger er det godt å få en vitamininnsprøytning og noen nye, kreative tips. Et av tipsene vi foreslår er f.eks å bruke et gripekors i tre som man holder i mens man ber - og deretter sender videre til nestemann i familien. Plakaten passer perfekt for kristne barnefamilier, ektepar i alle aldre og alle som ønsker å tjene HerrenPlakat med ord som minner oss på det viktigste i livetTilbud nå:

Denne plakaten er nå på tilbud for leserne av denne bloggen og for dere som følger oss på sosiale medier. Bruk rabattkoden «hus2020» for 30% rabatt når du kjøper plakaten i nettbutikken vår! Klikk her for å kjøpe plakaten.

Vær velsignet! #hjertehjemmePå YouTube kan du se denne videoen hvor vi forteller mer om hvordan vi som kristen familie kan tjene Herren sammen. Vi snakker om tro i hjemmet og gir praktiske hverdagstips, samtidig som vi lufter tanker om visjon og de store valgene i livet. Se videoen her:


Relaterte artikler

Meny

Innstillinger

Del