Påskekalender

Postet 2020-03-30


//annonse//

Påskekalender - sammen med Jesus fra palmesøndag til påskemorgen. For barn og voksne som ønsker å feire påske tett på Jesus.


Tro på hjemmebane

Påsken er en fantastisk mulighet til å lære mer om Jesus - sammen med barna våre. I påsken feirer vi Jesu død og oppstandelse. Jesus, Guds sønn, kom til jord for å dø i vårt sted og åpne veien mellom Gud og mennesker. La oss bruke påskehøytiden til å rette blikket mot Jesus og skape minner som barna våre vil verdsette resten av livet. Korset er tomt, graven er tom og Jesus står med åpne armer og sier: "Kom til Meg! I Meg finner dere livet!"


Påsken er en fantastisk mulighet til å formidle tro til våre barn Påske med Jesus

I Norge feirer vi påske på mange ulike måter. Denne påskekalenderen kan du bruke uansett hvor du feirer påske. Skriv ut, klipp ut og samle familien rundt påskebudskapet! Hovedpersonen i påskehistorien er Jesus. La oss gå sammen med Jesus gjennom påskehøytiden og invitere Han inn i våre hjerter og våre hjem.


Påske med Jesus i fokus Påskekalender for hele familien

Påskekalenderen starter på palmesøndag og avsluttes påskemorgen. Den består av åtte lapper som du kan skrive ut hjemme og klippe ut. På hver lapp finner du et bilde, en liten tekst, et spørsmål og et bibelvers dere kan slå opp og lese sammen. Dette er et digitalt produkt (PDF-fil) som inneholder totalt sju sider, og selve kalenderen finner du på de to siste sidene. De fem første sidene gir flere kreative tips til foreldre om hvordan påskekalenderen kan brukes i familien, og inspirasjon til tro på hjemmebane.


Påskekalenderen selges i vår nettbutikk på www.hjertehjemme.noPåske med barn

Påskekalenderen tar deg gjennom påskeuka fra palmesøndag til påskemorgen. Lappene kan du skrive ut hjemme og klippe ut. Påskekalenderen passer for hele familien - både store og små. Noen av spørsmålene kan være litt vanskelige for barn under skolealder, men de kan likevel ha glede av å se på bildene og lære om Jesus. Påskekalenderen legger opp til refleksjon og undring rundt Jesu død og oppstandelse.

Kalenderen består av åtte lapper og tar oss gjennom påsken fra palmesøndag til påskemorgenPåskekalenderen er et digitalt produkt, og kan lastes ned umiddelbart etter at du kjøper den i vår nettbutikk.

Påskekalenderen får du kjøpt i vår nettbutikk.Se vår video om påskekalenderen!!


Merkelapp: Påske, Jesus, Kalender
Relaterte artikler
Relaterte produkter

Meny

Innstillinger

Del