OM OSS

Hjerte hjemme drives av ekteparet Anne Kristin og Odd Håvard Moen.
Vi har vært gift i over 20 år, og har tre barn. Vi er begge to utdannet lærere og spesialpedagoger, og de siste årene har vi jobbet fulltid i Guds rike med kristent arbeid.

Hjerte hjemme er en kristen tjeneste som ønsker å inspirere ektepar og familier til å ha fokus på Jesus hjemme i hverdagen.

Det som er verdt å elske
Familien vår er noe av det mest dyrebare vi har, og virkelig noe som er verdt å elske. Vi ønsker å se Guds kjærlighet og nærvær innta familier, ekteskap og liv. Vi jobber med å utruste og inspirere familier og ektepar til å elske Gud og hverandre av hele sitt hjerte, og ta vare på det som er verdt å elske.

Sitat fra småbarnsmor:

"Hjerte hjemme har virkelig gitt meg ny kjærlighet for det å skape et trygt og vakkert hjem for ekteskap og barn. Elsker at dere setter dette på dagsorden!" 

Hverdagen hjemme
Det er mye rundt oss som kjemper om å få vår oppmerksomhet, tid og fokus, men det mest verdifulle arbeidet vi gjør, er det vi gjør hjemme! Relasjonen med ektefellen, barna våre og Gud. Vi i Hjerte hjemme ønsker å se kristne familier sette av tid til Jesus og finne rom til Han i våre hjem og hverdagsliv.

Inspirasjon til familieliv
 Vi selger ressurser som kan gi motivasjon til å fokusere på Jesus hjemme i en travel hverdag. Gjennom sosiale medier som Facebook og Instagram og når vi flere tusen mennesker med innlegg og bilder til inspirasjon. På vår YouTube-kanal legger vi stadig ut nye videoer for å utruste og oppmuntre familier og ektepar.


Jesus hjemme

I dagens samfunn er det ikke alltid lett å vite hva vi skal prioritere og det virker ofte som tiden bare flyr av gårde, og den ene dagen er mer hektisk enn den andre. Hjerte hjemme vil oppmuntre familier til å roe ned slik at det blir tid og rom til Jesus i hverdagen. Som kristne foreldre har vi en utrolig viktig oppgave i det å lære barna våre om Jesus. Og som kristne ektepar er det viktig at vi baserer vår relasjon på Bibel og bønn. Lar vi Jesus få førsteplass i våre hverdagsliv, vil Han velsigne oss tilbake.

Når vi søker Guds rike først, vil alt det andre falle på plass!


YOUTUBE

På YouTube deler vi mer av hva som ligger på våre hjerter og legger ut hverdagsinspirasjon for samliv og familieliv. Vi tror virkelig at familie er på Guds hjerte.

På YouTube legger vi ut inspirasjon til mennesker som ønsker å bygge trygge, nære familier basert på Guds Ord!

YOUTUBE:

Se vår video "Familie er på Guds hjerte":Meny

Innstillinger

Del