Adventskalender - Jesu fødsel

Postet 2021-10-27
//Annonse//

Denne adventskalenderen forteller juleevangeliet på en enkel måte for de aller yngste barna - med artige illustrasjoner.


Tro i hjemmet

Som kristne foreldre har vi en utrolig viktig oppgave i det å lære barna våre om Jesus. Her i Norge har vi en fantastisk tradisjon for å feire jul og advent, og mange barn gleder seg veldig til adventskalenderen starter 1.desember. I vår familie har vi i mange år hatt en adventskalender som peker på Jesus - faktisk kaller vi den ofte for “Jesuskalenderen”. Og selv om advent ofte er en travel tid, prøver vi å få til en liten adventsstund hver dag. (Og så er vi fornøyd med oss selv om vi klarer fem av sju dager i uken).


Fokus på Jesus i adventStress eller kos?

Adventstiden kan bli det vi bestemmer oss for - stress eller kos. Stress dersom vi bestemmer oss for å rundvaske hele huset, dra på ukentlige julekonserter og bake alle julekaker som finnes. Kos dersom vi bestemmer oss for å tenne lys, drikke kakao og gjøre koselige ting sammen med barna. (Kanskje huset heller kan vaskes i januar, eller hva?).Lys opp mørketiden med koselige adventsstunderKjøp vår adventskalender her!


Mamma til to under 8 år:

«Ååå, akkurat det jeg har lett etter! Skal kombineres med Playmobil julekrybbe. Gleder meg!»
Juleevangeliet for de yngste

Vi har laget en adventskalender for deg som ønsker koselige adventsstunder hjemme med barna - med Jesus i sentrum. Den gjenforteller juleevangeliet med ord som er enkle for de yngste barna å forstå, og vi har illustrert med gøyale tegninger. Vi har valgt ut et knippe hovedpersoner som var vitne til det som må være historiens største mirakel: Fødselen av Jesus Kristus, Guds Sønn.Denne kalenderen er en digital fil, som du mottar på e-post umiddelbart etter kjøpPappa til aktiv femåring:

«Så fin adventskalender! Veldig gøye bilder. Midt i blinken for femåringen vår!»
Disse møter vi

I adventskalenderen møter vi engelen Gabriel, den ydmyke jomfru Maria, og Josef som ønsker å gjøre det rette. Videre møter vi sauegjetere som får sitt livs sjokk, og vi ser dyrene i stallen som var så heldige å få være vitner til selveste fødselen av Guds Sønn! Deretter møter vi noen vise menn som har reist langt og kommer med verdifulle gaver - de har gitt avkall på mye for et møte med Kongen. Til slutt finner vi Simeon og Anna i tempelet i Jerusalem. To gamle mennesker som lever og ånder for en eneste ting: Et møte med Kong Jesus.Fargerike og morsomme illustrasjonerLærer og mamma til tre under 11 år:

«Nydelig håndtverk og hjertebudskap i denne adventskalenderen!»
Om kalenderen

Adventskalenderen inneholder 24 lapper, som tar dere gjennom advent og daglig forteller en liten bit fra juleevangeliet. Den passer for hele familen, men spesielt for barn i alderen 0 - 8 år. Skriv ut kalenderlappene på din printer hjemme, og bruk gjerne litt tykt papir eller laminer dem. Du kan oppbevare lappene i en liten boks som dere trekker fra hver dag. Ta vare på kalenderen til neste år - den kan brukes om igjen!

Adventskalenderen består av 24 små lapper - en for hver dag i advent


Her kan du kjøpe adventskalenderen!

Mamma til to små og en tenåring:

«For en fantastisk fin adventskalender! Og dere er jo så flinke til å inspirere til familietid,

så liker så godt de sidene dere har i starten med tips og innføring. Adventskalenderen kommer

til å være til velsignelse for så mange.»Har du barn som er over 8 år? Da vil kanskje denne julekalenderen passe bedre!


Relaterte artikler

Meny

Innstillinger

Del