Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Syng Guds ord

Postet 2019-02-12

Syng Guds Ord er en fantastisk ressurs til familier

Lær barna bibelvers

SYNG GUDS ORD er en genial ressurs for familier og består av 80 bibelverssanger som passer perfekt for barn og unge. Sangene kan brukes i hjemmet, i søndagsskolen og på kristne skoler og barnehager. Sangene finner du på to CDer, og det finnes også andaktsbok og notehefte som hører med.

(ikke sponset)


80 bibelvers på lapper med ulik form og farge
Bibelverslapper

Vi har brukt SYNG GUDS ORD i mange år med våre egne barn, og noe av det vi liker godt er de 80 små lappene som følger med produktet når man kjøper det. Lappene har vi puttet i en boks, og når vi skal lære en ny sang får ett av barna trekke en ny lapp. Lappene kan for eksempel henges opp over barnas seng eller på kjøleskapet etterhvert som de lærer sangene.
Hver lapp har et bibelvers som barna kan lære sammen med melodien på sangen
"Melodiene på sangene gjør at barna raskt lærer seg bibelversene. Vi voksne har også blitt veldig glad i disse sangene!
Historien bak

Toril Karstad (forfatter og spesialpedagog) har laget SYNG GUDS ORD. Hun fikk ideen om å lage melodier til bibelvers da hennes yngste sønn var tre år. En dag la hun seg ned for å sove en liten lur, og da hun voknet hadde hun hele ideen klar. På YouTube har vi lagt ut en video der Toril forteller hele den spennende historien om hvordan SYNG GUDS ORD oppstod.Syng Guds Ord vil hjelpe barna å huske bibelvers utenat resten av sitt livSYNG GUDS ORD selges av Prokla Media. Trykk på linken for å komme til Prokla Media:

https://proklamedia.no/syng-guds-ord-komplett-80-bibelvers-sangerNYHET!

I april 2020 åpner Proklamedia for å laste ned "Syng Guds Ord" som mp3-filer! Se link:

https://proklamedia.no/syng-guds-org-lydfil-mp3Lær mer om hvordan vi bruker SYNG GUDS ORD, og se vårt intervju med Toril Karstad her:
Bruker din familie Syng Guds Ord? Legg gjerne igjen en kommentar!

Relaterte artikler

Meny

Innstillinger

Del