Familie 2019

Postet 2019-02-05

Familieliv er så viktig i tiden vi lever iFamilie

I mange år har Gud vist oss viktigheten av å prioritere familieliv. De fleste i dagens samfunn lengter etter å leve i en trygg og god familie, men hvorfor er det da så vanskelig å leve som familie?


I alle ekteskap er det gode og onde dagerUtfordringer

I familielivet kan man møte på mange utfordringer: Krangling, barn som er i opprør mot foreldre, uenigheter, svik, utroskap osv. Hvorfor er det så utfordrende å leve i en harmonisk familie der alle kjenner seg elsket og sett? De menneskene vi er aller mest glad i kan også såre og provosere oss mest. I nære relasjoner møter vi også vår egen egoisme og våre egne krav og forventninger. Her trenger vi Guds nåde og hjelp - slik at vi får kraft og styrke til å elske ubetinget."Hvis ikke Herren bygger huset, arbeider bygningsmennene forgjeves. 

(Salme 127, 1 - Bibelen, Guds Ord 2007)Nær Gud og nær hverandreHva med 2019?

Vi lever i et forrykende tempo med masse hverdagskrav, stress og press. Vi har forventninger til oss selv, og kjenner kanskje på det at vi ikke strekker helt til. Vi tror noe av det Gud kaller familier til i 2019, er å roe ned og gå dypere. Relasjon tar tid. Vi må investere vår tid i det som er aller viktigst for oss: et godt ekteskap og gode relasjoner til barna våre. 


Leve nær Gud og hverandre

I den tiden og det samfunnet vi lever i, trenger vi å leve nær Gud og hverandre. Om vi setter av tid til Gud og familien vår, bruker vi tiden vår godt. Vi har alle 24 timer i døgnet - om vi ønsker å leve nært Gud og hverandre må vi passe på å bruke mye av tiden vår hjemme og ha hjertet hjemme.


Bevar ditt hjerteFlere tips?

I vår video "FAMILIE 2019" deler vi flere tips om familieliv og også et personlig tips fra vårt ekteskap.Se video her:Hva tenker du om familieliv og tiden vi lever i? Legg gjerne igjen en kommentar!

Relaterte artikler

Meny

Innstillinger

Del