Sommerdrømmer - gratis PDF

Postet 2020-06-15


Familie er dyrebart - skap gode minner sammen! Nederst på siden finner du en PDF som du kan skrive ut gratis! La alle i familien få komme med sine egne ideer til sommerferien.

Ønsker og drømmer

Endelig er det sommerferie, og alle i familien har drømmer og ønsker for sommeren. Likevel er det ikke sikkert alle i familien har akkurat de sammen ønskene og planene. Mor ønsker kanskje å dra til Danmark, mens far ønsker fisketur. Tenåringen ønsker kanskje å dra på leir, mens femåringen ønsker å sove i telt. Hvordan kan alle i familien føle at deres ønsker blir hørt?


La alle i familien få komme med sine egne ønsker for sommerenFamilieliv

Familie handler om å elske og bli elsket. At alle føler seg sett og hørt. Familieliv handler også mye om kompromiss. Alle kan ikke få alt de vil til enhver tid - vi må gi og ta. 


Bruk en farge pr person i familien - slik at det er lett å se hvem som har ønsket seg hvaListe over ønsker

Vår familie lager en liste over alle sine ønsker for sommeren. Vi samler hele familien sammen til et "familieråd" - det kan gjerne være over en skål iskrem til dessert etter middagen den dagen barna har fått sommerferie! Alle i familien får komme med noen ønsker hver for sommeren. Vi understreker at vi ikke kommer til å klare å møte alle ønskene, men at vi prøver å møte minst ett ønske fra hver person. For å holde rede på hvem som har ønsket seg hva, skriver vi ønskene med ulike farge. Vi er fem i familien - og bruker da fem ulike tusjer.


Kryss av i løpet av sommeren når noen har fått sitt ønske oppfyltTid sammen

Selv om sommeren virker lang i starten av sommerferien, vet vi at dagene flyr fort avgårde. Det å gi tid til barna våre, er noe av det beste vi kan investere i. Det er også viktig å ta tid til å lytte til barna og høre på deres ønsker og drømmer. Hvilke ønsker og drømmer har din familie for denne sommeren? Last ned vår liste over sommerferiedrømmer, skriv ned alle forslag og heng listen opp på kjøleskapet!Klikk på bildet under for å laste ned denne gratis PDF-filen:
GOD SOMMER fra oss i Hjerte hjemme!

"Overgi dine gjerninger til Herren, så skal dine planer bli virkelighet

(Ords 16,3)

Relaterte artikler

Meny

Innstillinger

Del