PÅSKEKALENDER, digital

Påskekalender - sammen med Jesus fra palmesøndag til påskemorgen. For barn og voksne som ønsker å feire påske tett på Jesus.

Les merShow less
kr 159.00
Merkelapper:
Beskrivelse

Påskekalender, digital fil.

Påskekalenderen starter på palmesøndag og avsluttes påskemorgen. Den består av åtte lapper som du kan skrive ut hjemme og klippe ut. På hver lapp finner du et bilde, en liten tekst, et spørsmål og et bibelvers dere kan slå opp og lese sammen.

Dette er et digitalt produkt (PDF-fil) som inneholder totalt sju A4-sider, og selve kalenderen finner du på de to siste sidene.

De fem første sidene gir flere kreative tips til foreldre om hvordan påskekalenderen kan brukes i familien, og inspirasjon til tro på hjemmebane.

Størrelse: Sju A4- sider til å skrive ut 

(- størrelse på selve kalenderlappene er 8,5cm x 9,4cm)

Alder: Påskekalenderen passer for hele familien - både for store og små (ca 5 år og oppover).

NB: Dette er et digitalt produkt som må lastes ned, og skrives ut hjemme. Produktet sendes på e-post umiddelbart etter kjøp. Ingen pakke blir sendt til deg i posten.

Les mer om digitale produkter fra Hjerte hjemme her.

VIKTIG OM DIGITALT MATERIELL:

Digitale produkter som dette er KUN til bruk i eget hjem. Du kan ikke kopiere kalenderen for å gi bort, dele den digitalt eller legge den ut på nettet. 

Dersom du ønsker å gi denne påskekalenderen i gave til noen, må du kjøpe en kalender pr husstand du vil gi til. Ved spørsmål kontakt oss på: hjertehjemme@gmail.com

Bibelversene i kalenderen er hentet fra Bibelen Guds Ord 2007 - Bibelforlaget. Trykket med tillatelse.

Copyright: Hjerte hjemme

KOPIERING IKKE TILLATT

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00
Handlenett til handleturer, håndarbeid, leker m.m. Praktisk nett som kan brukes om og om igjen - miljøvennlig og trendy.
kr 379.00
Eksklusivt krus for kvinner med motiverende bibelvers. Start dagen i godt humør, og drikk inn Guds ord sammen med morgenkaffen.
FAMILIEPAKKE BØNNEPLAKATER
TILBUD
Vis mer
Tilbud
kr 378.00 kr 567.00
Enkle hverdagsbønner for alle i familien! Bønneplakatene våre er laget slik at du får hjelp og inspirasjon til daglig bønn. Det er 31 bønner på hver plakat, slik at du enkelt kan be den bønnen som tilhører dagens...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 379.00
Eksklusivt krus for menn med motiverende bibelvers. Start dagen i godt humør, og drikk inn Guds ord sammen med morgenkaffen.
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del