BORDKORS, håndlaget

Nydelig, unikt og håndlaget bordkors som kan pynte opp et bord eller en vinduskarm. 

Les merShow less
kr 449.00
Beskrivelse

Nydelig bordkors i norsk tre, av treslaget eik. Ubehandlet.

Dette korset passer perfekt på stuebordet, i en vinduskarm eller på en hylle sammen med annen pynt. Et kors som står sentralt plassert i vårt hjem kan være til hjelp for oss som ønsker å holde fokus på Gud i hverdagen. Det minner oss om hva Jesus gjorde på korset da Han døde for oss, og at vi tilhører Han. 

En nydelig gave til deg selv eller noen du er glad i!

Alle trekorsene vi selger er av selvhogd tre fra Trøndelag. Korsene er sakteprodusert og håndlaget av Anne Kristins far, Jostein Solberg.

Størrelse i cm: ca 14,5 (h) - 8 (b) - 6,5 (d)

Hvert kors kan være ulikt og variere noe i utsende, siden de er håndlaget.

Menighetspris: Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å kjøpe et større antall kors (10 eller flere), så gir vi deg en god rabatt.

Gratis frakt på alle våre produkter!

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 198.00 kr 268.00
Julepakken inneholder Hjerte hjemme´s julekalender, julekort og til-og-fra-lapper. Jul og advent er en tid hvor vi vender blikket mot Jesus - og i denne megapakken får du alle våre digitale juleprodukter til en god pris!
kr 249.00
Handlenett til handleturer, håndarbeid, leker m.m. Praktisk nett som kan brukes om og om igjen - miljøvennlig og trendy.
FAMILIEPAKKE BØNNEPLAKATER
TILBUD
Vis mer
Tilbud
kr 378.00 kr 567.00
Enkle hverdagsbønner for alle i familien! Bønneplakatene våre er laget slik at du får hjelp og inspirasjon til daglig bønn. Det er 31 bønner på hver plakat, slik at du enkelt kan be den bønnen som tilhører dagens...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del