Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

JULEKORT, digital

Julekort og til/fra-lapper som peker på Jesus. Perfekt for julegaver og julekort.

Les mer
kr 109.00
Beskrivelse

Julekort, digital fil.

Jula er en fantastisk mulighet til å lære mer om Jesus - sammen med barna våre. Vi har nå laget dette heftet med julekort og til/fra-lapper som peker på Jesus, og vi har også inkludert tips til hvordan man kan lage en koselig familiekveld i førjulstiden. 

Produktet består av åtte julekort i ulike design og åtte til/fra-lapper i ulike design (fire av dem skrives ut med fargetrykk, og fire av dem kan dere selv fargelegge).

Dette er et digitalt produkt (PDF-fil) som inneholder totalt ni sider:

På de tre første sidene finner du flere kreative og praktiske ideer til hvordan familien sammen kan lage julekort og til/fra-lapper. På de siste seks sidene finner dere julekortene og til/fra-lappene som kan skrives ut hjemme - så mange ganger dere vil, år etter år.

Størrelse: Ni A4-sider til å skrive ut 

NB: Dette er et digitalt produkt som må lastes ned, og skrives ut hjemme. Produktet sendes på e-post umiddelbart etter kjøp. Ingen pakke blir sendt til deg i posten.

Les mer om digitale produkter fra Hjerte hjemme her..

VIKTIG OM DIGITALT MATERIELL:

Digitale produkter som dette er KUN til privat bruk. Du kan ikke kopiere i sin helhet for å selge, gi bort som kopioriginal eller dele digitalt.

Dersom du ønsker å gi denne ressursen digitalt i gave til noen, må du kjøpe en stk pr husstand du vil gi til. Ved spørsmål kontakt oss på: hjertehjemme@gmail.com

Copyright: Hjerte hjemme

KOPIERING IKKE TILLATT

Les mer
Produktdetaljer
15 andre produkter i samme kategori:
HANDLENETT
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 219.00 kr 249.00
Handlenett til handleturer, håndarbeid, leker m.m. Praktisk nett som kan brukes om og om igjen - miljøvennlig og trendy.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
HANDLENETT
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 219.00 kr 249.00
Handlenett til handleturer, håndarbeid, leker m.m. Praktisk nett som kan brukes om og om igjen - miljøvennlig og trendy.
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del