GRIPEKORS, håndlaget

Håndlaget gripekors som er fine å bruke til bønn sammen som familie - eller alene i stillhet med Gud.

Les merShow less
kr 199.00
Beskrivelse

Gripekors, håndlaget

Nydelig gripekors i norsk tre.

Produktet er håndlaget. Hvert kors kan være ulikt og variere noe i utsende.

Noen barn og voksne slapper bedre av dersom de holder noe i hendene. Et gripekors kan være til hjelp når vi skal samle tankene våre. Det minner oss om hva Jesus gjorde på korset da Han døde for oss. Når vi griper i korset, er det som om vi griper fast i Hans nåde og frelse.

Bruk gjerne gripekorset når familien samles i bønn. La den som ber høyt holde i korset, og send korset videre når det er nestemann sin tur til å be. Dette kan hjelpe urolig barn til å holde fokus i bønnestunden. 

Alle gripekorsene er av tre fra Trøndelag. Korsene er laget av Anne Kristins far, Jostein Solberg.

Størrelse: Ca 10,3 cm x 6 cm

Menighetspris: Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å kjøpe et større antall kors (10 eller flere), så gir vi deg en god rabatt.

Gratis frakt på alle våre produkter!

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00
Handlenett til handleturer, håndarbeid, leker m.m. Praktisk nett som kan brukes om og om igjen - miljøvennlig og trendy.
kr 379.00
Eksklusivt krus for menn med motiverende bibelvers. Start dagen i godt humør, og drikk inn Guds ord sammen med morgenkaffen.
FAMILIEPAKKE BØNNEPLAKATER
TILBUD
Vis mer
Tilbud
kr 378.00 kr 567.00
Enkle hverdagsbønner for alle i familien! Bønneplakatene våre er laget slik at du får hjelp og inspirasjon til daglig bønn. Det er 31 bønner på hver plakat, slik at du enkelt kan be den bønnen som tilhører dagens...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 249.00
Handlenett til handleturer, håndarbeid, leker m.m. Praktisk nett som kan brukes om og om igjen - miljøvennlig og trendy.
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del