Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

PÅSKEPAKKE med kalender og hefte

Påskepakken inneholder Hjerte hjemme´s påskehefte og påskekalender. Påske er en tid hvor vi vender blikket mot Jesus - og i denne pakken får du våre digitale påskeprodukter til en god pris!

Les mer
Tidsbegrenset tilbud:
kr 232.00 kr 388.00
Beskrivelse

Påskehefte og påskekalender, digital fil.

 

Påsken er en fantastisk mulighet til å lære mer om Jesus - sammen med barna våre. Vi har nå slått sammen påskeheftet vårt og påskekalenderen, og laget dette til en påskepakke!

Påskeheftet er perfekt for deg som ønsker å ha fokus på Jesus enten du feirer påske hjemme, hos besteforeldre eller på hytta. Det inneholder enkle og morsomme aktiviteter: Påskequiz, skattejakt, påskekryssord, fargeleggingsark, påskeoppskrifter, bibelleseplan og mye mer!

 

Påskekalenderen starter på palmesøndag og avsluttes påskemorgen. Den består av åtte lapper som du kan skrive ut hjemme og klippe ut. På hver lapp finner du et bilde, en liten tekst, et spørsmål og et bibelvers dere kan slå opp og lese sammen.

 

Dette er et digitalt produkt (PDF-fil) som inneholder totalt 43 sider:

På de 36 første sidene finner du påskeheftet. På de siste sju sidene finner du påskekalenderen som kan skrives ut hjemme.

 

Størrelse: 43 A4-sider til å skrive ut 

Bibelversene i påskepakken er hentet fra Hverdagsbibelen 2018 - Bibelforlaget. Trykket med tillatelse.NB: Dette er et digitalt produkt som må lastes ned, og skrives ut hjemme. Produktet sendes på e-post umiddelbart etter kjøp. Ingen pakke blir sendt til deg i posten.

 

Les mer om digitale produkter fra Hjerte hjemme her.

 

VIKTIG OM DIGITALT MATERIELL:

Digitale produkter som dette er KUN til privat bruk. Du kan ikke kopiere i sin helhet for å gi bort/selge, dele digitalt eller legge ut på nettet. Vi stoler på deg.

 

Dersom du ønsker å gi denne ressursen i gave til noen, må du kjøpe en stk pr husstand du vil gi til. Ved spørsmål kontakt oss på: hjertehjemme@gmail.com

 

Vil du bruke denne påskepakken i din menighet eller som lærer på en kristen skole? 

Ta kontakt for gode rabatter og avtaler om copyright: hjertehjemme@gmail.com

 

Copyright: Hjerte hjemme

KOPIERING IKKE TILLATT

Les mer
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
FAMILIEPAKKE BØNNEPLAKATER
TILBUD
Vis mer
Tilbud
kr 378.00 kr 567.00
Enkle hverdagsbønner for alle i familien! Bønneplakatene våre er laget slik at du får hjelp og inspirasjon til daglig bønn. Det er 31 bønner på hver plakat, slik at du enkelt kan be den bønnen som tilhører dagens...
HANDLENETT
TILBUD
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 174.00 kr 249.00
Handlenett til handleturer, håndarbeid, leker m.m. Praktisk nett som kan brukes om og om igjen - miljøvennlig og trendy.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
FAMILIEPAKKE BØNNEPLAKATER
TILBUD
Vis mer
Tilbud
kr 378.00 kr 567.00
Enkle hverdagsbønner for alle i familien! Bønneplakatene våre er laget slik at du får hjelp og inspirasjon til daglig bønn. Det er 31 bønner på hver plakat, slik at du enkelt kan be den bønnen som tilhører dagens...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del