Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

SALME 91, digital

Salme 91 - under Hans vinger finner du ly. Lær Salme 91 utenat på en kreativ måte!

Les mer
Tidsbegrenset tilbud:
kr 129.00 kr 199.00
Merkelapper:
Beskrivelse

Salme 91, digital fil.

Salme 91 gir oss Guds sannheter om å leve i utfordrende tider, og er balsam for engstelige tanker. Ordene gir håp, fred og trygghet til små og store hjerter.

Dette er en ressurs for familier som ønsker å ha fokus på Jesus hjemme og lære Salme 91 utenat. Denne ressursen passer også for ektepar og enkeltpersoner som ønsker å bruke tid med Guds ord på en kreativ måte.

Produktet består av 16 kort som du skriver ut og klipper ut selv. 

Kortene med Salme 91 egner seg utmerket til å henges på veggen for deg som ønsker å ha fokus på Jesus hjemme. Heng gjerne opp kortene med mini-klesklyper på en hyssing. Du kan også henge opp kortene med papirklyper på en oppslagstavler i stål el.l. (Salme 91 passer godt til å henges opp med papirklyper på IKEAS «oppslagstavle med klips» - se produktbilder)

Dette er et digitalt produkt (PDF-fil) som inneholder totalt 13 sider:

På de ni første sidene finner du flere kreative tips til foreldre om hvordan denne ressursen med Salme 91 kan brukes i familien. Vi gir deg inspirasjon til tro på hjemmebane og tips til familiesamlinger med hele familien samlet.

Vi har også inkludert pedagogiske opplegg til hvordan barn og tenåringer kan bruke denne ressursen, og inkludert spørsmål til refleksjon og ettertanke. De 16 kortene med Salme 91 finner du på de fire siste sidene.

Størrelse: 13 sider til å skrive ut 

(- størrelse på selve kortene med bibelvers er 8,2cm x 10,5cm)

NB: Dette er et digitalt produkt som må lastes ned, og skrives ut hjemme. Produktet sendes på e-post umiddelbart etter kjøp. Ingen pakke blir sendt til deg i posten.

Les mer om digitale produkter fra Hjerte hjemme her.

VIKTIG OM DIGITALT MATERIELL:

Digitale produkter som dette er KUN til bruk i eget hjem. Du kan ikke kopiere i sin helhet for å gi bort, dele digitalt eller legge ut på nettet. 

Dersom du ønsker å gi denne ressursen i gave til noen, må du kjøpe en stk pr husstand du vil gi til. Ved spørsmål kontakt oss på: hjertehjemme@gmail.com

Bibelversene fra Salme 91 er hentet fra Bibelen, Guds Ord 2017 - Bibelforlaget. Trykket med tillatelse.

Copyright: Hjerte hjemme

KOPIERING IKKE TILLATT

Les mer
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00
Handlenett til handleturer, håndarbeid, leker m.m. Praktisk nett som kan brukes om og om igjen - miljøvennlig og trendy.
FAMILIEPAKKE BØNNEPLAKATER
TILBUD
Vis mer
Tilbud
kr 378.00 kr 567.00
Enkle hverdagsbønner for alle i familien! Bønneplakatene våre er laget slik at du får hjelp og inspirasjon til daglig bønn. Det er 31 bønner på hver plakat, slik at du enkelt kan be den bønnen som tilhører dagens...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
FAMILIEPAKKE BØNNEPLAKATER
TILBUD
Vis mer
Tilbud
kr 378.00 kr 567.00
Enkle hverdagsbønner for alle i familien! Bønneplakatene våre er laget slik at du får hjelp og inspirasjon til daglig bønn. Det er 31 bønner på hver plakat, slik at du enkelt kan be den bønnen som tilhører dagens...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del