Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

HANDLENETT

Handlenett til handleturer, håndarbeid, leker m.m. Praktisk nett som kan brukes om og om igjen - miljøvennlig og trendy.

Les mer
kr 249.00

Menighetspris

Antall Rabatt Du sparer
10 kr 80.00 Opptil kr 800.00
Beskrivelse

Handlenett i bomull

Lett og lekkert handlenett i 100% bomull. Praktisk for handleturen, bilturen eller for å ta med noen ekstra leker eller klær til barna. Passer også ypperlig for noter, permer og strikketøy. Handlenettet har lange håndtak - og kan bæres over skulderen.

Handlenettet kan brukes om og om igjen, og er derfor et mer miljøvennlig alternativ enn plastposer. Nettet tar liten plass sammenbrettet.

Med teksten «blessed» vil handlenettet minne deg på at du er velsignet. Du er velsignet hjemme, på butikken, på biltur, på jobb osv. Bærekraftig handlenett med bærekraftig tankegang: Jeg er velsignet!

Handlenettet kan vaskes i maskin på 30 grader, og tørkes i tørketrommel på lav varme. Laget i naturfarget bomull (merket OEKO-TEX®).

Størrelse: Ca 36 x 42 cm. 

Håndtaket er 35 cm langt.

Firmapris/menighetspris: Kr 169,- /stk ved kjøp av 10 eller flere. Fin gave til ansatte!

Gratis frakt på alle våre produkter!

Les mer
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
FAMILIEPAKKE BØNNEPLAKATER
TILBUD
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 345.00 kr 567.00
Enkle hverdagsbønner for alle i familien! Bønneplakatene våre er laget slik at du får hjelp og inspirasjon til daglig bønn. Det er 31 bønner på hver plakat, slik at du enkelt kan be den bønnen som tilhører dagens...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist
kr 249.00
Handlenett til handleturer, håndarbeid, leker m.m. Praktisk nett som kan brukes om og om igjen - miljøvennlig og trendy.

Meny

Innstillinger

Del