Hopp til innhold

Se på YouTube!

På YouTube kan vi inspirere folk hjemme, midt i hverdagen!

Vår YouTube-kanal er et utrolig spennende prosjekt. Vi startet med det vi hadde: en mobiltelefon! Abonner gjerne på vår YouTube-kanal, så vil våre videoer komme opp i din egendefinerte abonnementsfeed. Jo flere som abonnerer, jo flere kan vi nå!

Inspirasjon til familieliv og ekteskap

YouTube er en plattform hvor vi når tusenvis av mennesker, og det er enkelt for småbarnsforeldre og ektepar å hente inspirasjon fra en kort videosnutt mens man bretter klær, lager middag eller vasker badet! Det er ikke alltid lett å finne tid til å dra på alt av konferanser, seminarer og møter når man er midt i småbarnsfasen, men en video på fem minutter er lett tilgjengelig for alle og kan sees når som helst og hvor som helst.

På YouTube legger vi ut inspirasjon til ektepar, familieliv, livet med Jesus - samt små prosjekter som videoblogging og lignende.

Alle våre videoer er samlet på YouTube. Dersom du blir abonnent får du med deg alle videoene vi legger ut! Det er helt gratis og uforpliktende å være abonnent.

Inspirasjon

Vi håper disse videoene kan inspirere deg til å investere i din familie! Hvis du liker våre videoer, håper vi du trykker tommel opp og abonnerer på YouTube-kanalen vår. Da får du med deg alle videoene vi legger ut, samt at du støtter vårt arbeid.

Del gjerne med flere

Kjenner du noen som kunne hatt glede av våre videoer? Vi setter stor pris på om du deler våre videoer på sosiale medier, slik at vi kan nå flere! Under hver YouTube-video finner en liten DEL-knapp som gjør det enkelt å dele videoer med dine venner.

TRYKK PÅ LINKEN HER FOR Å SE ALLE VÅRE VIDEOER OG ABONNERE PÅ VÅR KANAL:

https://www.youtube.com/hjertehjemme

Har du sett alle våre videoer?

Se flere videoer på YouTube:

http://https://www.youtube.com/hjertehjemme