VALENTINSPAKKE

Valentinspakke der du og din kjære sammen kan nyte en kopp te eller kaffe, og pleie kjærligheten.

Les merShow less
Tidsbegrenset tilbud:
kr 598.00 kr 758.00
Beskrivelse

Har du lyst på en liten hjemmedate med din kjære? I denne ekslusive valentinspakken får du to krus, et håndmalt kort og noe søtt til kaffen.


Kruset tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Det har har svart hank og innside, med svart trykk på hvit bakgrunn på utsiden.

I valentinspakken sender vi med melkesjokoladehjerter og kjærlighet på pinne, samt et kort som Anne Kristin har malt med teksten "gir deg hele mitt hjerte".


Heia kjærligheten! Velsignet valentinsdag!

Størrelse: 325 ml.

Begrenset antall!

 

Gratis frakt på alle våre produkter!

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
FAMILIEPAKKE BØNNEPLAKATER
TILBUD
Vis mer
Tilbud
kr 378.00 kr 567.00
Enkle hverdagsbønner for alle i familien! Bønneplakatene våre er laget slik at du får hjelp og inspirasjon til daglig bønn. Det er 31 bønner på hver plakat, slik at du enkelt kan be den bønnen som tilhører dagens...
kr 349.00
Tøff caps med teksten “BE BRAVE”. Passer til jenter og gutter i alderen 10-100 år.
kr 379.00
Eksklusivt krus for menn med motiverende bibelvers. Start dagen i godt humør, og drikk inn Guds ord sammen med morgenkaffen.
kr 379.00
Eksklusivt krus for kvinner med motiverende bibelvers. Start dagen i godt humør, og drikk inn Guds ord sammen med morgenkaffen.
kr 249.00
Handlenett til handleturer, håndarbeid, leker m.m. Praktisk nett som kan brukes om og om igjen - miljøvennlig og trendy.
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del