Hopp til innhold

Se på YouTube!

 

På YouTube kan vi inspirere folk hjemme, midt i hverdagen!

Vår YouTube-kanal er et utrolig spennende prosjekt. Vi startet med det vi hadde: en mobiltelefon! Abonner gjerne på vår YouTube-kanal, så vil våre videoer komme opp i din egendefinerte abonnementsfeed. Jo flere som abonnerer, jo flere kan vi nå!

YouTube er en plattform hvor vi når hundrevis av mennesker, og det er enkelt for småbarnsforeldre og ektepar å hente inspirasjon fra en kort videosnutt mens man bretter klær, lager middag eller vasker badet! Det er ikke alltid lett å finne tid til å dra på alt av konferanser, seminarer og møter når man er midt i småbarnsfasen, men en video på fem minutter er lett tilgjengelig for alle og kan sees når som helst og hvor som helst.

På YouTube legger vi ut inspirasjon til ektepar, familieliv, livet med Jesus - samt små prosjekter som videoblogging og lignende.

Har du sett våre videoer?

GÅ TIL VÅR YOUTUBE-KANAL (HJERTE HJEMME) FOR Å SE ALLE VÅRE VIDEOER:

https://www.youtube.com/channel/UCgzXZCS7U7wwbVs3CpkF1oA

Abonner gjerne på vår YouTube-kanal (Hjerte hjemme), så du ikke går glipp av nye videoer som vi legger ut!

Vi håper disse videoene kan inspirere deg til å investere i DIN familie, i DINE barn og i DITT ekteskap! Hvis du liker våre videoer, håper vi du trykker tommel opp og abonnerer på kanalen. På denne måten får du med deg alle våre videoer, og vi kan også nå ut til flere.

Del gjerne med flere

Kjenner du noen som kunne hatt glede av våre videoer? Vi setter stor pris på om du deler våre videoer på sosiale medier, slik at vi kan nå flere! Under hver YouTube-video finner en liten DEL-knapp som gjør det enkelt å dele videoer med dine venner.