Hopp til innhold

Om oss

Hjerte hjemme drives av ekteparet Anne Kristin og Odd Håvard Moen.
Vi har vært gift i over 18 år, og har tre barn i alderen 7-14 år. Vi er begge to utdannet lærere og spesialpedagoger, og de siste årene har vi jobbet fulltid i Guds rike med kristent arbeid.

Vi er investorer i Guds rike, og i de evige verdier.
Vi ønsker å se Guds nærvær, kraft og kjærlighet innta familier, ekteskap og liv. Vi jobber med å utruste og inspirere mennesker til å fokusere på Jesus hjemme i hverdagen og ta vare på det som er verdt å elske. Sommeren 2017 fikk vi ideen om å starte Hjerte hjemme.

Hverdagen hjemme
Det er mye rundt oss som kjemper om å få vår oppmerksomhet, tid og fokus, men det mest verdifulle arbeidet vi gjør, er det vi gjør hjemme! Relasjonen med ektefellen, barna våre og Gud. Vi i Hjerte hjemme ønsker å se kristne familier sette av tid til Jesus og finne rom til Han i våre hjem og hverdagsliv.

Hjerte hjemme ønsker å inspirere familier og ektepar til å ha fokus på Jesus hjemme i hverdagen, og å ha hjertet sitt hjemme!

Hjerte hjemme jobber med å gi inspirasjon til relasjonsbygging i hjem og familie.
Vi tilbyr seminarer, kurs og undervisning om ekteskap, foreldrerolle og familieliv. Gjennom sosiale medier som Facebook, Instagram og Pinterest når vi flere hundre mennesker med innlegg og bilder til inspirasjon. På vår YouTube-kanal legger vi stadig ut nye videoer for å utruste og oppmuntre kristne familier og ektepar.
Ressurser fra Hjerte hjemme
I tillegg selger vi produkter og ressurser som kan gi motivasjon til å fokusere på Jesus hjemme i en travel hverdag: skilt, plakater, bilder o.l. For mer info se: Våre produkter
 Vi lager treskilt med Guds ord på til inspirasjon i hjemmet.

 

 Vi selger bønneplakater til å be for din ektefelle og dine barn.
YOUTUBE: Se vår video om "Hvordan skape et godt familieliv? Det du planter, er det du får."